HANDELSBETINGELSER

 

Disse betingelser er gældende for enhver bestilling, der bliver foretaget på www.bygogspar.dk og du skal som kunde acceptere betingelserne før din bestilling afsluttes.

www.bygogspar.dk indgår kun aftaler med personer over 18 år eller derover. Aftaler med børn og unge under 18 år, kan alene indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Når du handler med www.bygogspar.dk indgås alle aftaler på dansk.

DER ER FØRST INDGÅET EN BINDENDE AFTALE, NÅR DU MODTAGER EN ORDREBEKRÆFTELSE PÅ MAIL.

HERUNDER AT UDSTILLING AF VARER PÅ WEBSHOPPEN IKKE ER ET TILBUD, MEN EN OPFORDRING TIL OG GØRE TILBUD. DER ER FØRST INDGÅET EN BINDENDE AFTALE, NÅR DU MODTAGER EN ORDREBEKRÆFTELSE PÅ MAIL.

Bestilling

Hos www.bygogspar.dk kan du bestille varer via vores website eller pr. mail eller telefon. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på vores website, er du velkommen til at kontakte os på www.bygogspar.dk

Umiddelbart efter din bestilling vil du modtage en autogenereret mail fra vores shop med din bestilling, hvilket ikke er vores accept af, at handlen er gennemført.

Såfremt du opretter en konto, er det muligt at se tidligere ordrer, genbestille og gemme materialeliste, samt gemme forskellige leveringsadresser. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din faktura, kan du sende en mail til info@bygogspar.dk

Når vi har modtaget din bestilling, bliver den hurtigst muligt behandlet og indenfor en arbejdsdag vil du modtage en bekræftelse på din bestilling med leveringsdato.

Priser

Alle priser på www.bygogspar.dk er inkl. moms. Priserne er ekskl. fragt. Alle priser er dagspriser og autoopdateres løbende.

Betaling

Hos www.bygogspar.dk kan du betale med følgende betalingskort:

Gebyr ved betaling med betalingskort

Herunder en oversigt over betalingskort og betalingsgebyrer der trækkes direkte af Nets ved betalingen.

Al betaling med kort foregår gennem en sikker SSL-forbindelse der krypterer dine kreditkortoplysninger, så ingen kan læse dem.

Korttype: Gebyr:
Dankort/ Visa Dankort/ eDankort 1,39 kr. pr. transaktion
Visa/ Visa Electron/ Maestro/ MasterCard 1,20 % af købsbeløbet

 

Derudover kan du betale med bankoverførsel. Ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Når vi har registreret din betaling sættes din bestilling i gang. Overførsler fra andre banker kan først ses kommende dag, såfremt overførslen er sket indenfor bankens åbningstid. Overførsler fra en Danske Bank konto kan vi se med det samme ligesom straksbetalinger.

Offentlige instítutioner og virksomheder med EAN-nr kan betale med e-fakturering.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hvor der er tale om specialfremstillede varer (bestillingsvarer), trækker vi betalingen, når udførelsen påbegyndes.

Levering

Levering sker mandag til fredag til din adresse i hele Danmark, til alle brofaste øer og til container på danske havne. Vi leverer som standard IKKE til ikke brofaste øer, spørg for pris herpå. Levering til kolonihavehuse/sommerhuse sker på eventuel fælles P-plads eller dertil, hvor chaufføren skønner det er muligt. Leveringstid vil fremgå under de enkelte produkter i webshoppen. Dette er kun vejledende. Du vil modtage en mail indenfor en hverdag med angivelse af leveringsdato. Bliver leveringen mod forventning leveret for tidligt/forsinket, kan www.bygogspar.dk ikke holdes ansvarlig for dette.

Hvornår på døgnet leveringen sker, afhænger af chaufførens rute den pågældende dag. Levering vil ske med vogn- eller fragtmand til kørefast vej, hvor chaufføren skønner at kunne køre uden fare for at køre fast eller beskadige køretøjet eller omgivelserne og aflæsses ved vognside. Udgifter ved eventuel ventetid i forbindelse med aflæsning på din adresse eller andet af dig anvist sted, dækkes af dig, ligesom du dækker eventuelle omkostninger der følger af, at du ikke kan modtage varerne til det aftalte leveringstidspunkt. Ordren kan blive leveret af flere omgange, hvis varerne bliver leveret fra forskellige leverandører. Levering af varer fra www.bygogspar.dk anses for sket, når varerne er udleveret, og ansvaret for tyveri/beskadigelse overgår ligeledes til dig ved levering. Har du ikke mulighed for, at modtage varerne personligt, er det vigtigt, at du ved bestillingen angiver, hvor varen kan henstilles og at chaufføren må aflevere uden din underskrift. Mindre pakker sendes med PostNord og de leverer ikke uden kvittering med mindre du er tilmeldt modtagerflex. Såfremt du ikke er tilstede for at kvittere leveringen fra PostNord vil pakken gå retur til nærmeste posthus.

Vi opfordrer dig til, at kontrollere varen ved modtagelse. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler, skal dette meddeles www.bygogspar.dk senest dagen efter leveringen på info@bygogspar.dk. Følgeseddel anses som dokumentation for levering.

www.bygogspar.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle ønsker afgivet i kommentarfeltet.

Fortrydelsesret

Når du handler hos www.bygogspar.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget den sidste vare som er bestilt i én ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular, så har vi alle de oplysninger vi skal bruge, for at behandle sagen.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Specialfremstillede varer (bestillingsvarer) er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten frafalder ved bestillingen. Det vil fremgå under det enkelte produkt, om det er en specialfremstillet vare (bestillingsvare).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette forinden.

Kontakt os mht returneringsadresse for netop den vare som du har købt.

Der gøres opmærksom på, at varer købt som pakke-køb eller varer købt med minimum køb kun kan returneres som hele pakke-køb eller som minimum det der er sat på som minimum køb.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Ved returnering af varer med med store dimensioner (høj vægt/lange længder/stor volumen) skal der forventes en returfragt på min. kr. 1500,- og forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 2500,- (vægtbestemt). Tunge og/eller lange varer er dyrere at returnere end små og lette.

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post. Du kan via Danske Fragtmænd se, hvad fragten vil koste.

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om, at fortryde denne aftale. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Du må undersøge varen på samme måde, som man kan eller må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved returneringen genplaceres varen i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Manglende eller ikke intakt original emballage kan udgøre en værdiforringelse. Derfor råder vi dig til ikke at påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Husk at vedlægge fakturaen og fortrydelsesformularen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering og indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.

Reklamationsret  

Dine varer købt hos www.bygogspar.dk, er omfattet af dansk købelov, og der ydes dermed 24 måneders reklamationsret. Dette regnes fra leveringsdatoen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, vil det fremme sagsbehandlingen, at du benytter vores “opret retursag”. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at du har opdaget manglen ved varen, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen må ikke tages i brug før en evt. reklamation er færdigbehandlet. Varerne skal opbevares tørt og sikkert. Eventuelle krav på afhjælpning eller omlevering bortfalder, såfremt fejlen/manglen ved leverancen er forårsaget af, at varerne ikke har været opbevaret eller anvendt korrekt og sædvanligt og i overensstemmelse med www.bygogspar.dk anvisninger. www.bygogspar.dk har intet ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug af leverede varer.

Ved levering af tagsten, må køber acceptere og selv bære en brækage på op til 3%.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter forudgående aftale til:

Adresse:

Byg&Spar
Bregnerødvej 148a

3460 Birkerød

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. For at lette ekspeditionen benyt venligst formularen www.bygogspar.dk/reklamationVaren skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Returfragt

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med normal post. Du kan via Danske Fragtmænd se, hvad fragten vil koste.

Såfremt vi skal foranledige afhentning af varer med et store dimensioner, skal forventes en returfragt på min kr. 1500,- og forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 5000,- (vægtbestemt).

Varer som er solgt i specialmål/specialfremstillet (bestillingsvarer) vil ikke kunne tages retur.

Paller/trækasser

Nogle varer leveres på en palle, som automatisk vil blive lagt på som vare under dit køb.

Såfremt systemet beregner for mange paller vil de overskydende antal blive krediteret til din konto. Send venligst en mail med hvor mange paller der er leveret.

Tilkøb af emballage

Varer der er emballeret er kun top og side emballeret og skal naturligvis stadigvæk hurtigst muligt (samme dag) under tag/indenfor efter modtagelsen, da det vil trække fugt op nedefra.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med Byg&Spar.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • CVR
  • Hvis offentlig institution, EAN nummer

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig.

Personoplysninger registreres og opbevares i 5 år hos www.bygogspar.dk og videregives eller videresælges på ingen måde til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt i www.bygogspar.dk markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette forinden.

Ejeren af www.bygogspar.dk, Jakob Pilmark er dataansvarlig og har sammen med de ansatte adgang til de oplysninger der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos www.bygogspar.dk har du altid ret til indsigelser mod registreringen og ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes til www.bygogspar.dk

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til www.bygogspar.dk – Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@bygogspar.dk

Back to top
X